Offerte
De Zwaluw Shipping BV

De Zwaluw groeit

De Zwaluw Shipping BV en Maasvlakte Custom Services BV.

De Zwaluw Logistics groeit. Niet alleen in magazijnen en vervoersmiddelen, we breiden ook onze services en netwerk uit. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen gaan we al jaren diverse partnerships aan. Bovendien luisteren we ook goed naar jullie. Daarom gaan we onze services uitbreiden met twee nieuwe diensten. Zee- en luchtvracht en douane activiteiten. Dankzij deze uitbreiding zijn wij dé partner voor al jullie logistieke uitdagingen.

Om dit te kunnen doen hebben wij twee nieuwe divisies opgericht, namelijk; De Zwaluw Shipping B.V. en Maasvlakte Custom Services B.V.

De Zwaluw Shipping B.V.

Alle logistieke diensten via één betrouwbare partner! Onze divisie voor zee- en luchtvracht: De Zwaluw Shipping BV staat klaar om je te helpen. 

Per 01-01-2022 is De Zwaluw Shipping B.V. actief. Deze onderneming richt zich puur op zee- en luchtvracht activiteiten. Natuurlijk kunnen we dat niet alleen, daarom zijn we member geworden van het wereldwijde WCA-netwerk en hebben we Amy Yang aangenomen om deze divisie te leiden. De eerste containers vanuit het verre Oosten zijn inmiddels geboekt en onderweg naar onze magazijnen in Nederland. Amy heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van zee- en luchtvracht en weet haar weg bij de diepzee rederijen goed te vinden. We zullen jullie op de hoogte houden van de tarieven die wij met De Zwaluw Shipping B.V. kunnen aanbieden. 

Neem bij interesse even contact op met Amy (a.yang@dezwaluw.com of 06-30280786) om de mogelijkheden te bespreken.

Maasvlakte Custom Services B.V.

Speciaal om jullie nog beter van dienst te zijn starten we een divisie voor douaneformaliteiten: Maasvlakte Custom Services B.V. 

Per medio juli 2022 zal deze onderneming operationeel zijn en alle diensten op het gebied van inklaringen en andere douane activiteiten aanbieden. De exacte datum hangt nog af van de douane die de nodige vergunningen nog dient af te geven. Deze zijn inmiddels aangevraagd.

We zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen en de mogelijkheden.

Betere en snellere dienstverlening

Al deze ontwikkelingen voeren wij natuurlijk niet zomaar uit. We zijn ons bewust van de concurrentie, maar denken jullie - door de gehele logistieke keten voor onze rekening te nemen - nog beter van dienst te kunnen zijn. De uitbreiding met onze terminal op de Maasvlakte en deze twee nieuwe divisies bieden een aantal interessante voordelen, namelijk;

  • Kortere lead time
  • Eén vast contact voor al je logistieke activiteiten
  • Besparing op KM en dus zowel kosten als uitstoot

Als logistiek dienstverlener zijn wij gewoon ontzettend ambitieus en willen we nog belangrijker worden voor jullie, onze klanten.

 


Bekijk volgend nieuwsbericht
WCA Member de Zwaluw