Offerte
Warehousing diensten van de Zwaluw Logistics

Warehousing

De Zwaluw Logistiek is uw partner voor warehousing

De Zwaluw is gespecialiseerd in warehousing van pallets met uiteenlopende goederen. In totaal beschikken wij over meer dan 150.000 pallets opslag capaciteit verdeeld over drie strategische locaties. Vanuit deze locaties bieden wij een breed scala aan logistieke diensten op het gebied van warehousing en Value Added Logistics aan. De logistieke processen in onze warehousing zijn volledig geautomatiseerd en voor onze klanten op realtime basis inzichtelijk. Als klant heb jij zelf de keuze om het warehouse dedicated te huren of een afspraak te maken op basis van gebruik.

Onze warehouse diensten

De Zwaluw biedt u op maat gemaakte oplossingen waarbij wij uw goederen kunnen lossen uit containers of trucks, goederen geconditioneerd of droog opslaan en op het afgesproken tijdstip afleveren bij de klant. Hierdoor kunt u zich richten op uw eigen business en dragen wij zorg voor uw logistieke trajecten. We leveren onder andere:

  • Lossen van containers op (euro)pallets
  • Inslag, opslag en uitslag per colli of pallet
  • FSSC en BIOSKAL gecertificeerd
  • Gekoelde opslag tussen de 8-20 gaden
  • Droge opslag, panden uitgerust met sprinklers etc.
  • Supply chain zichtbaarheid
  • Totale opslagcapaciteit van 150.000+ pallets

Warehousing op strategische locaties

Om onze klanten optimaal te kunnen voorzien in hun warehousing behoeften en volledig te ontzorgen hebben wij ervoor gekozen onze warehousing magazijnen op strategische locaties door heel Nederland te vestigen. Namelijk:

  • Rotterdam
  • Echt – Limburg
  • Oosterblokker

Deze warehouses worden gerund door deskundig personeel, optimale IT-systemen voor realtime informatie en een efficiënte operatie. Dit alles uiteraard gecertificeerd volgens de meest moderne normeringen. De opslag van goederen in warehouses en het beheersen van in- en uitgaande goederen stromen is een essentieel onderdeel in de supply chain.

Warehousing Services

Meer dan 70 jaar ervaring

De Zwaluw, met meer dan 70 jaar ervaring, is specialist op het gebied van warehousing logistics en een partner die altijd met u meedenkt om zo uw goederen stromen zo optimaal en efficiënt mogelijk te stroomlijnen. Of het nu gaat om warehousing, container transport of het verzorgen van douane formaliteiten: De Zwaluw denkt mee, optimaliseert, investeert en levert! 

Mocht u geïnteresseerd zijn dan komen wij graag met u in contact om onze dienstverlening persoonlijk toe te lichten.

Warehousing diensten en logistiek
Sjors Jansen
D. Hooft, H. Smid & S. van der Ham
Commercieel team
0228-321906
h.smid@dezwaluw.com
*
*
*