Offerte

Transport & Distributie

Transport & Distributie

Met onze eigen moderne vrachtauto vloot vervoeren wij uw goederen op pallets door de gehele Benelux. Wij leveren een door to door service van één colli tot aan volle vrachtwagens binnen 24 uur door Nederland en 48 uur door België. Leveringen via een slim uitgekiend afleverschema en een track & trace systeem voor realtime afleverinformatie op colli en palletniveau. De Zwaluw vervoert het voor u snel, betrouwbaar en efficiënt. 

Wij zijn 24/7 bereikbaar en voor iedere vraag rondom transport of distributie hebben wij een adequate oplossing. De klant vraagt en -wij rijden!

Wij bieden onder andere:

- Door to door service van één colli tot volle vrachtwagen.

- Retail leveringen bij distributiecentrums van supermarkten en discounters.

- Leveringen in winkelstraten en binnen steden.

- Geconditioneerd vervoer tussen de 12-20 graden.

- Europese distributie, zowel food als non-food.

- Track & Trace bij pakket- en palletzendingen.

- Tijdleveringen en ADR-zendingen.

Met ons uitgebreide wagenpark van bakwagens tot koeltrailers zijn wij flexibel en kunnen wij alles voor de klanten vervoeren. Onze vrachtwagens zijn voorzien van pompwagens en kleppen om makkelijk en zelfstandig te kunnen lossen bij uw klanten. 

Heeft u een actie waarbij er diverse pallet displays naar de winkels vervoert mogen worden dan hebben wij voldoende mogelijkheden om dit zelfstandig voor u uit te voeren. 

Produceert of verhandelt u een seizoen product en bent u op zoek naar een logistiek dienstverlener die u in drukke tijden kan bijstaan in de uitlevering van uw producten? Dan kan kunnen wij u hierbij van dienst zijn en staan wij klaar voor u waar dat nodig is.

De Zwaluw heeft voor ieder transport van klein tot groot een oplossing en kan met u meedenken in de levering van uw gereed product, het afhalen van bestellingen bij uw leveranciers of zorgdragen voor retour zendingen waarbij wij producten retour halen bij uw relaties. 

Bent u geïnteresseerd? Dan komen wij graag met u in contact om onze dienstverlening persoonlijk toe te lichten.

 

Pallet distributie
Sjors Jansen
D. Hooft, H. Smid & S. van der Ham
Commercieel team
0228-321906
h.smid@dezwaluw.com
*
*
*