Offerte
Container Transport

Container Transport

Container Transport

Zoekt u een betrouwbare partner voor containertransport?

Wij zijn de specialist in containervervoer en -opslag. De Zwaluw organiseert containervervoer van en naar de havens van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Volledige door to door service. Snel, betrouwbaar en efficiënt.

Waarom De Zwaluw voor uw containertransport?

  • Magazijnen op uitzonderlijk goed gelegen locaties
  • Vervoer van diverse soorten en maten containers: o.a. 20ft, 40ft en 45ft
  • Uiterst geavanceerd systeem om uw container te volgen
  • Meer dan 70 jaar ervaring en de hierbij passende reputatie

Magazijnen op gunstige locaties en topmaterieel

Dankzij onze warehousing magazijnen zijn wij altijd instaat de beste service te leveren en kunnen we uw levertijden in sommige gevallen zelfs 1 tot 2 weken inkorten! Dankzij ons nieuwe magazijn in de haven van Rotterdam is het mogelijk één schakel over te slaan in de keten en direct door te leveren aan u of uw klanten. Daarnaast biedt onze locatie in Echt een gunstige mogelijkheid voor verdere verspreiding door Europa.

Overzicht van onze magazijnen voor containertransport:

  • Rotterdam
  • Echt
  • Oosterblokker

Ons materieel voor containervervoer

De Zwaluw logistiek beschikt over het beste materieel voor uw containertransport. Alle trucks verkeren in topconditie, de warehouses staan klaar voor gebruik en ons personeel is zeer bekwaam. Onze moderne trucks voldoen aan de hoogste emissie eisen en zorgen ervoor dat wij bijzonder milieuvriendelijk containers kunnen vervoeren. Wij kunnen uw containers vervoeren vanaf de haven of een van onze standplaatsen in Nederland naar locaties door heel Europa. Onze wagens kunnen zowel standaard als high cube containers vervoeren en het vervoer van BDG-wissellaadbakken behoort tot de mogelijkheden.

Zeecontainer vervoer

Wij verzorgen zeecontainer vervoer vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen naar de door uw gewenste locatie. Of het nu om één container gaat die eenmalig vervoert moet worden of om hele projecten waarbij tientallen tot honderden/duizenden zeecontainers op jaar basis vervoert moeten worden: De Zwaluw logistiek is uw partner! Het is mogelijk om vervoer haven naar haven te organiseren en het is daarbij mogelijk om ladingen over te plaatsen op een andere modaliteit. Dankzij onze uitgebreide ervaring in containers transport zijn wij uiterst bedreven in het verkorten van levertijden en het reduceren van lege kilometers. Hiermee besparen wij voor onze klanten en dragen wij ons steentje bij aan het milieu. Waar uw zeecontainer ook naartoe moet wij verzorgen het transport.

Containertransport en service

Naast onze zeer betrouwbare container vervoersdiensten zijn wij gespecialiseerd in het adviseren over de beste opties voor uw ladingen. Wanneer gewenst kunnen wij de nodige douaneformaliteiten in orde maken. Denk hierbij aan douane procedures zoals, btw, accijnzen en andere verplichtingen. Wij verzorgen tevens inklaringen en uitklaringen van uw goederen en treden bovendien op als fiscaal vertegenwoordiger. U kunt natuurlijk zelf kiezen of u van al ons diensten gebruik maakt en alleen het vervoer aan ons overlaat. Het is allemaal mogelijk en wij helpen u graag verderop het gebied van (internationaal) containertransport.

Meer weten over de mogelijkheden of direct een offerte aanvragen?

Neem contact op via het contactformulier, bel 0228-32 19 06 of mail ons op transport@dezwaluw.com en wij helpen u vandaag verder!

Container vervoer
Sjors Jansen
D. Hooft, H. Smid & S. van der Ham
Commercieel team
0228-321906
h.smid@dezwaluw.com
*
*
*