Offerte
Lucht - zeevracht

Lucht - zeevracht

Lucht - zeevracht

Uw specialist in internationale lucht- en zeevracht.

Of uw vracht nu per vliegtuig vervoerd dient te worden of per container, De Zwaluw regelt het voor u. Wereldwijd bieden wij u door to door mogelijkheden aan voor het vervoer van al uw goederen. Door het aanbieden van verschillende modaliteiten vinden wij altijd de meest geschikte manier van vervoer voor uw goederen. Snel, voordelig en goed geholpen door de bekwame Zwaluw medewerkers.

Worldwide Container Shipment - wij verzorgen al uw container shipments van en naar elke haven wereldwijd. Met een persoonlijke service & efficiënte oplossingen zorgt ons ervaren team altijd voor de juiste en beste oplossing.

Wij zijn gespecialiseerd in het exporteren en importeren van Full Container Load cargo, overal ter wereld.

Het vervoeren gaat verder dan alleen over zee. De Zwaluw lost de container in haar eigen warehouses, zorgt voor een correcte inklaring en levert uw goederen af op elke plek die u wenst. Snel, efficiënt en goed!

Wereldwijde dienstverlening in zeevracht en luchtvracht

De Zwaluw is gespecialiseerd in alle vormen van vervoer, want bij lucht- en zeevracht komt natuurlijk veel meer kijken dan alleen het transport. Ons team ontzorgt u gedurende het gehele logistieke traject en kan helpen bij import, export en doorvoer. Kortom ook alle bijkomende douaneformaliteiten, opslag en distributie. Of het nu gaat om pallets of containers. Moet de vracht opgeslagen worden of direct doorgevoerd? Wij regelen het voor u en bovendien voor een scherpe prijs.

Wij voeren onze werkzaamheden wereldwijd uit met de beste partners die je maar kunt bedenken. Onze eigen magazijnen bevinden zich op uiterst gunstig gelegen locaties in Nederland. Waaronder een magazijn in Rotterdam (op de Maasvlakte) direct naast de containerterminal en dus een besparing op leadtime. Daarnaast beschikt De Zwaluw over een magazijn in Echt, wat ideaal is voor de doorvoer naar de rest van Europa.

Complete import afwikkeling met opslag en distributie

Wat u kunt verwachten:

  • Professionele dienstverlening
  • Direct en persoonlijk contact
  • Douaneformaliteiten
  • Wereldwijd netwerk
  • Door to door service
  • Scherpe prijzen
  • Betrouwbaar

Vervoeren op korte termijn?

Heeft u te weinig voorraad of is er een andere reden waarom de levering extra snel moet plaatsvinden? Onze specialisten denken graag met u mee om het snelst mogelijke en meest efficiënte logistieke traject uit te stippelen. Mede dankzij onze partners zijn wij in staat zeer snel te acteren op uw wensen en kunnen wij de beste oplossing bieden. Het maakt hierbij niet uit wat het laad- of losadres van uw zending is, De Zwaluw opereert wereldwijd.

Wij vinden de meest geschikte manier van vervoer en bieden diverse soorten modaliteiten waardoor u altijd de snelste levering voor de scherpste prijs heeft.

Wij staan voor u klaar!

Gedurende het gehele traject staan onze specialisten in lucht- en zeevracht voor uw klaar. Wij zorgen ervoor dat uw zendingen soepel verlopen en binnen de gewenste levertijd. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij u uitstekend helpen om de beste oplossing te vinden voor het vervoer van uw vracht!

 

Lucht - zeevracht
Sjors Jansen
D. Hooft, H. Smid & S. van der Ham
Commercieel team
0228-321906
h.smid@dezwaluw.com
*
*
*